Friday, December 25, 2009

Langkawi Island

Ok...now my times to share the trip to langkawi with my dearest classmates aritu. To be more specific on 16 till 21 December. Hmm..pe nak ckp ye. After all it was a nice trip. Enjoy x igt dunia mgkin..haha. Btw raihan pun dah buat jurnal psl trip aritu. Apepun i'm going to summarise je la what were happenned during the trip.

Firstly, sume yg akan naik flight gather la kat lcct tu. Aku yg rase diri ini dah lmbt srh ayh ak drive laju ckit tkt miss flight. And as usual Air Asia kan, delay flight satu perkara yg bese. Hah. Satu jam kena tggu. Ape pun chill je as everyone taking their time makan n chatting kat mcd. Forget to mention team yg naik flight ialah aku, asif, shaffri, faiz kadir, raihan, syed n umai. Best jgk travel ngan dorg. Havoc semcm n everyone in lcct are looking at us especially time nak sign in ticket tu. Haha...Btw raihan bwk dslr die yg baru beli aritu dan hasilnya:
Credit to faiz the cameraman

And pastu having fun together kat pantai chenang, rumah noni, masjid and kubur kg.bohor tempoyak, langkawi bird paradise, cable car yg rosak, langkawi geopark, telaga tujuh, kedai coklat hj.ismail group, restoran hj jelani, pantai tgh(tmpt bbq), homestay with free swimming pool, pasar malam tepi homestay, food garden, jetty point, kuala kedah train station and last but not least kl sentral....
The BoysThe Girls
Member of the trip to Langkawi 2009

To be frank, trip ni mmg memenatkan gile and mahal tahap over as kitorang kena keluar duit cam air je. Mcm2 hal jadi. But still it was a nice memory utk ak and mgkin classmates aku plus mahira and amalia jgk. Mgkn dulu ak rase menyesal gile and insan yg plg mlg masuk klas m09h sbb penghuni klas tu sume cam x friendly and buat hal masing-masing at first. Tapi sekarg sume dah berubah and everyone da start mingle with each other. And aku pon dah improve skill talk to the girls. X de rase tkt dah. Haha. Hopefully, ade la lagi trip mcm ni utk mengeratkan lagi silaturahim antara kami. InsyaAllah.

P/s: Hmm...novel, EE....OMG!!!

2 comments:

  1. improve skill to talk to girls..haha lwk gler

    ReplyDelete